Eyl

Uzaktan eğitim sürecinde mobil destek ekibimiz, evinde eba tv'ye ulaşamayan öğrencilerimizi ziyaret ederek gerekli teknolojik desteği vermektedir.

Eyl

Uzaktan eğitim sürecinde mobil destek ekibimiz tüm öğrencilerimizin ders kitaplarına ulaşmalarını sağlamıştır.

TEMA ETKİNLİKLERİ DERYA ÖĞRETMEN 2020 MART

Mrt

Etwinning Avrupa Okul Ortaklıkları Ağından 2020 Yılı İçin Tokat İlinde Tek Okul Olarak Avrupa Okul Etiketini Aldık. Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkürler

ÇEVRİM İÇİ SEMİNER INTERNET SECURITY FOR CHILDREN ETWINNIN PROJECT 2020 MART

MASA TENİSİNDE İLÇE İKİNCİLİĞİ 2020 ŞUBAT

ETWINNING ÇALIŞMALARI İNGİLİZCE ŞARKILAR 2020 ŞUBAT

RENKLERLE İLGİLİ DENEYLER DERYA VE GÜLTEN ÖĞRETMEN 2020 ŞUBAT

ÖZEL SPORCUMUZ MUSTAFA NURULLAH SÜREM 2020 ŞUBAT

Şbt

Okulumuz 7/C Sınıfı öğrencisi Mustafa Nurullah Sürem Özel Sporcular Yüzme Bölge Şampiyonasında 3 Altın madalya kazanarak 50, 100 ve 200 metre kurbağalama stilinde 1. olmuştur. İlimizin ve okulumuzun gururu olan öğrencimiz Türkiye Yüzme Şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştır. Öğrencimize, öğrenci ailemize ve okulumuza en başından beri desteğini esirgemeyen Tokat İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Küçükali'ye teşekkür eder, öğrencimizin başarısının daim olmasını dileriz. Ali Özgan-Okul Müdürü.

OKULUMUZU TEMSİL EDEN GÜREŞÇİLERİMİZ

BİLGİ YARIŞMASI SEMİNER PROGRAMI SOSYAL ETKİNLİĞİ KASIM 2019