TOKAT / ZİLE - Cumhuriyet Ortaokulu

Mrt

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan “Sıfır Atık Projesi” Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Saygıdeğer Eşleri Emine Erdoğan’ın himayelerinde uygulanmaya başlanmıştır

Temiz Çevre Projesi Atık Pil Toplama Etkinliği Ocak 2019

Mrt

Kitap Tokat Projesi Kapsamında Öğrencilerimiz Okulumuzun Bahçesinde Kitaplarını Okudular Mart 2019

Kitap Tokat Projesi Kapsamında Öğrencilerimizin Hazırladıkları Sınıf Panoları

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın İsmail Polattimur, Kitap Tokat Projesi Kapsamında 2019 Yılı Şubat Ayında Okulumuzda Okuma Birincilerine Hediyelerini Takdim Etmişlerdir.

Mrt

Kitap Tokat Projesi Kapsamında 2019 Yılı Şubat Ayında 35.000 Sayfanın Üzerinde Kitap Okuyarak En Çok Okuyan Sınıfımız 6/E Olmuştur. Öğrencilerimizi ve Sınıf Öğretmenleri Sayın Hacı Osman Çetin´i Tebrik Ederiz.

Mrt

Kitap Tokat Projesi Kapsamında 2019 Yılı Şubat Ayında 9000 Sayfanın Üzerinde Kitap Okuyarak Okulumuzda Birinciliği Hak Eden 7/C Sınıfımızdan Bengisu Doğanay Olmuştur. Öğrencimizi ve Sınıf Öğretmeni Sayın Özlem Avcu´yu Tebrik Ederiz.

Mrt

Tokat Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı, Öğrencilerimiz Okuyup Yazabilsinler Diye Özel Kitap Not Defterleri Hediye Etmişlerdir.

Mrt

2018-2019 2. Dönem Veli Toplantılarımızı Gerçekleştirdik.

Vergi Haftası Kapsamında Vergi Bilir Etkinlikleri

Şbt

Kitap Tokat Projesi Kapsamında Şubat Ayının Kitabını Öğrencilerimizin Oyları İle Seçtik

2019 Yılı Şubat Ayı Kitap Tokat Projesi Doğum Günü Etkinliği