TOKAT / ZİLE - Cumhuriyet Ortaokulu

72. Verem Eğitimi Ve Propaganda Haftası

Erasmus+ Proje Yazımı Toplantısı Ocak 2019

Ock

Kitap Tokat Projesi Kapsamında Aralık-Ocak 2019 Dönemi Kitap Okuma Birincimiz Zeynep Nehir Şendemirci

2019 Ocak Ayı Öğretmenlerimiz

Ock

84 Kişinin Oyları İle % 64,3 Oranında Evet Oyu Alarak Okulumuza Uygun Bulunan Resmi Okul Logomuzdur

Ock

KİTAP TOKAT PROJESİ KAPSAMINDA ZİLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN FETHİ SAYIŞ´I ZİYARET ETTİK

Öğrencilerimizin Eğlenceli Dakikaları

Kitap Tokat Projesi Aralık 2018 Başlangıç

Öğrencilerimizin Mutlu Anları

Nis

Taekweanda braşında Türkiye 3. olan Nurgül ERKMEN ve Karedeniz Bölge 1. olan Begüm Çiğdem KARABAŞ´A okulumuzda yapılan törenle plaketleri verild. Bşarılarıyla göğsümüzü kabarta öğrencilerimize  daha nice birincilikler dilerken bu başarının diğer öğrencilere de örnek teşkil etmesini temenni ederiz.

Nis

´´Okul Sporları Yıldız Kızlar Kategorisinde´´ Tokat´ta yapılan il seçmelerinde okulumuz öğrencilerinden; Nurgül ERKMEN 1./ Aysu GÖKTAŞ 2. /Eda DOĞAN 2./ Begüm Çiğdem KARABAŞ 3./ Hazal DEMİRTOLA 3. olmuştur. Seremonide zirvede yer alarak okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi, eğitmenlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Tem

Okulumuzda şenlik havasında gerçekleştirilen bilim fuarımızda 40´ın üzerinde proje sergiledik. Fuar alanımızı 1000´in üzerinde ziyaretçi gezerek bizleri onurlandırmıştır. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen koordinatör öğretmenlerimiz Derya DEMİRYÜREK ve İsmail ÖZKAN başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşşekkür ederiz.

May

Milli Eğitim Bakanlığı projesi kapsamında okulumuza kazandırılan Zenginleştirilmiş Kütüphane (Z Kütüphane) düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.