MART 2019 EN ÇOK OKUYAN ÖĞRENCİLERİMİZ

Nis

Öğrencimizin Yaptığı Güzel Bir Proje: Bileşik Makine (Eğik Düzlem Sabit Makara)

Nis

Okulumuz Öğrencileri Ve Ankara Yeni Mahalle Batıkent Haydar Aliyev Ortaokulu Öğrencilerinin Gerçekleştirdiği Mektup Arkadaşlığı Etkinliği

Renkli Bir Etkinlik. El Yapımı Ksilofon

Nis

T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı Okulumuz Öğrencilerine Kuran-ı Kerim Mealleri Göndermiştir.

OKUMA SAATİ 8 NİSAN 2019 KİTAP TOKAT PROJESİ

Mrt

İstanbul Büyük Kulüp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´nın, İstanbul Özel Irmak Okullarının Desteği İle Okulumuz Büyük Boy Türk Bayrakları, Büyük Boy Atatürk Portresi ve Atatürk Büstü İle Donatılmıştır. Büyük Kulüp Komite Başkanı Filiz Hanım´a ve Irmak Okulları Yöneticisi Arkın Bey´e Çok Teşekkür Ederiz.

OKUMA SAATİ 28 MART 2019 KİTAP TOKAT PROJESİ

OKUMA KÜLTÜRÜ ANKETİ ONLINE KİTAP TOKAT PROJESİ MART 2019

AFİŞLER KÖŞEMİZ MART 2019

Mrt

Spor Tokat Projesi Kapsamında Düzenlenen Basketbol ve Voleybol Müsabakalarında En Güzel Şekilde Okulumuzu Temsil Eden ve Birinci Olan Öğrencilerimize Tokat Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı ve Tokat Milletvekilimiz Yusuf Beyazıt Birincilik Kupalarını Vermişlerdir. Öğrencilerimizi, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Tuğba Kahramaner´i ve Hakan Kozlu´yu Tebrik Ediyoruz.

KÜTÜPHANECİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 2019

QR KOD İLE HEDİYE KİTAP KAMPANYASI KİTAP TOKAT PROJESİ MART 2019