Etiket Sonuçları: cumhuriyet ortaokulu

Şbt

Okulumuz 7/C Sınıfı öğrencisi Mustafa Nurullah Sürem Özel Sporcular Yüzme Bölge Şampiyonasında 3 Altın madalya kazanarak 50, 100 ve 200 metre kurbağalama stilinde 1. olmuştur. İlimizin ve okulumuzun gururu olan öğrencimiz Türkiye Yüzme Şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştır. Öğrencimize, öğrenci ailemize ve okulumuza en başından beri desteğini esirgemeyen Tokat İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Küçükali'ye teşekkür eder, öğrencimizin başarısının daim olmasını dileriz. Ali Özgan-Okul Müdürü.

Şbt

OKULUMUZDA BOCCE TURNUVASI HAZİRAN 2019