TOKAT / ZİLE - Cumhuriyet Ortaokulu

DİJİTAL DERGİ PROJESİ ETKİNLİK PAYLAŞIMI

Çocukların, öğrencilerin, insanların haberinin olması gerektiğine inandığınız haberleri, bilgileri, kendi yazılarınızı veya fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz. Yıl sonunda sizin emeklerinizle, sosyal, kültürel, sportif manada etkinliklerimizi içeren dergimiz yayınlacaktır.

Padlet ile yapıldı

Yayın: 06.01.2019 - Güncelleme: 19.05.2019 08:46 - Görüntülenme: 2329

Etiketler :
dijital pano paylaşım öğrenci kitap tokat spor tokat sanat tokat sağlık tokat eğitim tokat tokat valiliği tokat il mem zile ilçe mem okumak proje etkinlik faaliyet kupa turnuva ödül kültür tören