Cumhuriyet Ortaokulu

MİNAREİSAĞIR MAH. İSMET İNÖNÜ CAD. NO: 63 ZİLE / TOKAT
Vizyon
Üretken, ülkesine ve dünyaya faydalı, toplum yararına çalışmayı içselleştirmiş, soruna değil çözüme odaklı bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş, yeniliklere açık, öğrenmeyi seven, üreten, çevresine duyarlı, problemlere çözüm bulan, dijital becerilerini geliştirirken doğadan kopmayan ve doğaya faydalı işler yapan, iletişim becerileri yüksek bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2021-2022 Eğitim -Öğretim yılında LGS´de ilçe birincisi, ikincisi ve üçüncüsü okulumuz son sınıf öğrencilerinden çıkmıştır. 20´den fazla öğrencimiz ℅10´luk dilime girerek sınavlı liselere yerleşmiştir. Şu anda 6. 7. ve 8. sınıfta öğrenim görmekte olan 10´dan fazla öğrencimiz Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavını kazanmıştır. Tekvando ve Güreş dallarında 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizden oluşan takımlar bölgesel ve ulusal düzeyde dereceler elde etmiştir.
Öğretim Şekli :Normal (Tekli) Öğretim
Yürüme mesafesinde