SPOR TOKAT PROJESİ

Şbt

Okulumuz 7/C Sınıfı öğrencisi Mustafa Nurullah Sürem Özel Sporcular Yüzme Bölge Şampiyonasında 3 Altın madalya kazanarak 50, 100 ve 200 metre kurbağalama stilinde 1. olmuştur. İlimizin ve okulumuzun gururu olan öğrencimiz Türkiye Yüzme Şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştır. Öğrencimize, öğrenci ailemize ve okulumuza en başından beri desteğini esirgemeyen Tokat İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Küçükali'ye teşekkür eder, öğrencimizin başarısının daim olmasını dileriz. Ali Özgan-Okul Müdürü.

SPOR TOKAT ÇALIŞMALARI EKİM 2019

SABAH SPORU SPOR TOKAT PROJESİ EKİM 2019

SPOR TOKAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI 2019 EYLÜL

OKULUMUZDA BOCCE TURNUVASI HAZİRAN 2019

May

SPOR TOKAT PROJESİ 7. SINIFLAR VOLEYBOL TURNUVASI 2019

May

Sport Tokat Projesi Kapsamında Okulumuzda 8. Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası Düzenlenmiştir.

Mrt

Spor Tokat Projesi Kapsamında Düzenlenen Basketbol ve Voleybol Müsabakalarında En Güzel Şekilde Okulumuzu Temsil Eden ve Birinci Olan Öğrencilerimize Tokat Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı ve Tokat Milletvekilimiz Yusuf Beyazıt Birincilik Kupalarını Vermişlerdir. Öğrencilerimizi, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Tuğba Kahramaner´i ve Hakan Kozlu´yu Tebrik Ediyoruz.

26 MART 2019 SABAH SPORU SPOR TOKAT PROJESİ

Spor Tokat Projesi Kapsamında 2019 Yılı Mart Ayı Spor Müsabakaları

19 MART 2019 SABAH SPORU SPOR TOKAT PROJESİ

Sabah Sporu 18 Mart 2019 Spor Tokat Projesi

Mrt

Spor Tokat Projesi Kapsamında Okulumuzda FIDE Kurallarına Göre Satranç Turnuvası Yapılmıştır. Küçükler Kategorisinde Kutay Ardil ve Yıldızlar Kategorisinde Doğa Çelebi İsimli Öğrencilerimiz Birinci Olmuşlardır. Kendilerini Tebrik Ediyoruz.

Spor Tokat Projesi 2019 Yılı Bocce Kursu

Spor Tokat Projesi Kapsamında Her Gün Sabah Sporu Etkinliği 2019 Yılı Mart Ayı