Z Kütüphane Açılışı

Milli Eğitim Bakanlığı projesi kapsamında okulumuza kazandırılan Zenginleştirilmiş Kütüphane (Z Kütüphane) düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Açılış programına; Zile Kaymakamı Sayın Erdoğan Turan ERMİŞ,Diğer ilçe Kaymakamlarımız, Belediye Başkanı Sayın Lütfi VİDİNEL, Eğitim Araçları ve Yayımlar Daire Başkanı Sayın Ercan ŞEN, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü  Daire Başkanı Sayın Ersal ULUSAN,   İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Levent YAZICI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat KÜÇÜKALİ, diğer ilçelerden gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü ve   Şube Müdürlerimiz, Okul müdürleri ile okulun öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Yayın: 02.05.2016 - Güncelleme: 16.12.2018 20:45 - Görüntülenme: 2768